Krem miodowy z pyłkiem pszczelim i imbirem
Opis
Krem miodowy z pyłkiem pszczelim i imbirem - pyłek pszczeli zawiera białka, węglowodany, lipidy, biotynę, witaminy - A, B, E, P oraz substancje aktywne biologicznie. W połączeniu w kremowym miodem wielokwiatowym, wszystkie składniki są znacznie lepiej i szybciej wchłaniane przez Organizm.
Właściwości pyłku w miodzie- można stosować na wzmocnienie odporności, jako naturalny suplement w celu uzupełnienia poziomu witamin i minerałów, posiada właściwości antybiotyczne, przeciwzapalne, odtruwające i przeciwalergiczne. Imbir natomiast rozgrzewa, wspomaga odporność, zwalcza infekcje bakteryjne, grzybicze i wirusowe. Stosowany jest na przeziębienie, na odchudzanie, na gardło i kaszel.
Połączenie tych trzech składników to potężna broń w walce z przeziębieniami, infekcjami i zapaleniami.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna [kJ/kcal] 1399,4/334,2
tłuszcz [g] 0,9
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone [g] 0,6
węglowodany [g] 77,2
- w tym cukry [g] 71,7
białko [g] 2,6
sól [g] <0,1
Produkt może zawierać także: orzechy, soję, gorczycę, seler, gluten.